Strandhuisje

Hip en trendy vakantie vieren met je gezin kan ook gewoon in Nederland. Wil je dan ook nog eens een huisje aan zee vlakbij het gezellig Haarlem dan moet je zeker eens in het hippe Bloemendaal aan zee gaan kijken.

In ons pré kindertijdperk waren wij regelmatig te vinden op het strand in Bloemendaal aan zee. Dit strand is vooral bekend vanwege het hoge BN’er gehalte en de populaire strandfeesten, maar er hangt vooral een hele relaxte sfeer. Bijna een stukje Ibiza in eigen  land.

In eerste instantie niet de eerste plek waar wij aan denken om met onze kids een vakantiehuis aan zee te boeken. Als we foto’s zien van de strandlodges en de weerberichten van ons weekje weg lezen zijn we verkocht.

Vakantiehuis aan zee   Strandhuisje Bloemendaal

De vakantiehuizen liggen op een kleinschalig vakantieparkje vlakbij het strand. Wij hebben gekozen voor type “family” omdat we de ruimte willen hebben en een babybedje kwijt moeten. Als we de sleutel hebben opgehaald rijden we gelijk door naar onze lodge. Naast het huisje hebben we een eigen parkeerplaats. Makkelijk om zo alle strandballen, emmers, en opblaas krokodillen uit te laden.

Zorg dat je een huisje voor in het park regelt. Dan zit je het dichtstbij de ingang en loop je zo het strand op.

Onze lodge is in een woord geweldig! Super hip ingericht, mooie combinatie van gave meubels en natuurlijke materialen en een hele fijne loungeset op de veranda. Door de enorme ramen komt er heel veel ligt binnen. Wij zijn echter niet lang binnen te vinden want alles hier staat in het teken van buiten leven. De drankjes kunnen we nog snel koud zetten voor vanavond en dan op naar het strand.

Strandhuisje hond   Lodge zee

Wij vinden de perfecte plek aan het strand waar wij ons weer heel even voelen zoals een aantal jaar geleden. Voor ons spelen de kids op het strand en realiseren we ons dat je ook met je gezin nog best hip en trendy in Bloemendaal aan zee kunt zijn…

Strandhuisje Bloemendaal   Vakantiewoning aan zee


Meer weten over deze strandhuisjes of een huisje boeken, klik dan dan hier


Extra’s
Je kunt hier fietsen huren op het park, scheelt weer spullen meenemen
Je mag bij je huisje barbecuen
Er zijn verschillende typen lodges beschikbaar, zo kun je bij een aantal lodges ook je hond meenemen


 

Praktische info

Prijs vanaf 381 EUR per week
Dichtstbijzijnde Stad: Haarlem 10 km
Dichtstbijzijnde Supermarkt/dorp: Zandvoort 2 km


 

MyTravelicious criteria

Optie om online te zijn
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek

Laat een bericht achter