Vakantiehuis Zeeland

Gelegen aan het water, aan de rand van de Oosterschelde in Zeeland vind je dit mooie vakantiepark. Luxe watervilla’s met alles erop en eraan. Eigenlijk hoef je hier nergens aan te denken. En laat dat nu net het doel van ons lange weekend weg zijn.

Vrienden van ons tipte deze vakantieplek, toen we vertelden op zoek te zijn naar een kindvriendelijk park waar genoeg te doen is voor de kids (en voor ons natuurlijk).

Vakantie Zeeland

Na twee uur rijden komen we aan op de bestemming. We kunnen gelijk het huisje in. Hoewel, ‘huisje’ is nu niet bepaald het juiste woord. De villa straalt één en al luxe uit. Ontwerper Piet Boon heeft duidelijk zijn best gedaan. Onze villa voor dit weekend is geschikt voor 4 personen, heeft een prachtig uitzicht over het water en een groot terras. Als we de badkamer inlopen kijken we onze ogen uit: een bubbelbad, infraroodsauna en een sunshower. We zijn amper 5 minuten binnen en de kids willen gelijk het bubbelbad uitproberen; ach, waarom ook niet!

Piet Boon huisje  Piet Boon vakantievilla

Het is aan het einde van de middag als we uitgepakt zijn en lekker op het terras tot rust komen. We besluiten die avond lekker hier te eten en koken wat makkelijks.

Als we de volgende ochtend wakker worden, zien we een strakblauwe lucht. Wat een geluk! De rest van het weekend schijnt het minder mooi te worden, dus vandaag besluiten we het water op te gaan met kano’s. De kids hebben de grootste lol als we na een uur drijfnat onze kano uitstappen. We frissen ons op en gaan nog even naar Bergen op Zoom. De stad ligt op slechts tien minuten rijden van het park en is uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. Als we aankomen snappen we het gelijk; een bruisende winkelstad met historische straatjes en een prachtig stadsplein.

Strand Zeeland  Huisje vakantiepark

We besluiten in Bergen op Zoom een hapje te eten en rijden ’s avonds volkomen ontspannen (en een beetje rozig) terug naar het park. Wat zullen we lekker slapen…


Meer weten over deze watervilla’s of boeken, klik dan hier


Extra’s
 Geen overvolle zandvlaktes, maar knusse strandjes waar je echt tot rust komt
 Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen
Ontdek de onderwaterwereld met snorkel- of duikuitrusting
Ook op het water is het prachtig, je kunt hier kano’s, waterfietsen en verschillende soorten boten huren
 Het bourgondische Antwerpen ligt op ruim een half uur rijden
Mooie wandel- en fietsroutes voeren je langs de pareltjes van het eiland Tholen
 Vanuit het park bereik je met de boot eenvoudig de Oosterschelde, het Grevelingenmeer of het Veerse Meer
 Sommige villa’s beschikken over een eigen aanlegplaats

Praktische info
 Prijs vanaf 468 EUR per week
 Dichtstbijzijnde stad: Bergen op Zoom, tien minuten rijden
 Dichtstbijzijnde supermarkt: op het park is een kleine supermarkt aanwezig, grote supermarkt 5 km

MyTravelicious criteria
Optie om online te zijn
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek

Laat een bericht achter