Living Koestal

Toen we de foto’s van dit logeeradresje op de website bekeken waren we gelijk om. Deze plek in het mooie Limburgse Heuvelland, vlakbij de steden Maastricht, Aken en Luik, heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. De charme van het platteland, het buitenleven, de trendy ingerichte B&B vakantiehuisjes…

Als we aankomen rijden met de auto herkennen we al veel van de foto’s. We zien een eeuwenoude carréboerderij met een herenhuis omringd door een gracht. Wat ziet het er te gek uit! De kids rennen gelijk naar de trampoline, terwijl wij de sleutel van ons huisje ophalen bij de eigenaren Bep en Hub.

Limburg B&B

Op de boerderij staan drie unieke, hippe woningen. Ze zijn geschikt voor 2, 4 of 6 gasten en elk huis heeft een eigen luxe badkamer en een volledig ingerichte keuken. Wij logeren dit weekend in de koestal. De woning is vorig jaar gerenoveerd en dat is duidelijk te zien. Alles ziet er heel nieuw en schoon uit.

Vakantiehuis-limburg B&Blimburg

Limburg vakantiehuis Limburg B&B

Als onze oudste de koelkast opentrekt zijn we compleet verrast. De koelkast is gevuld met allerlei heerlijke streekproducten; eieren, zoet en hart beleg, drankjes etc. En op het aanrecht staat een vers taartje. Wat een enorme gastvrijheid! We eten even wat en gaan dan snel weer naar buiten. Het is prachtig weer en alles staat hier in het teken van het buitenleven.

OntbijtBB Slaapkamer-limburg

De volgende ochtend, na een heerlijk ontbijt, besluiten we naar de Gaia Zoo te gaan. Een mooie dierentuin op maar een kwartiertje rijden van ons huisje. Bep gaf ons deze tip en vertelde dat er ook meerdere buitenspeelplaatsen zijn en een grote binnenspeeltuin. Aan het einde van de middag rijden we door naar Maastricht, waar we een hapje eten. Wat een top dag!

BB-limburg Schommel-BB

Op het platteland en toch alle luxe, blije kinderen en veel leuke dingen in de omgeving om te doen… Wat een fijne plek hebben Bep en Hub hier gecreëerd.


Extra’s
 Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op een eigen parkeerplaats
Een goed gevulde koelkast met lokale ontbijtproducten bij aankomst. Goed voor één uitgebreid, luxe ontbijt. 
 Gratis WiFi
 In de omgeving kun je perfect wandelen en fietsen
 Met mooie steden als Heerlen (10km), Maastricht (17km), Aken (23km), Luik (45km) in de buurt
Ook voor de kids is er van alles te doen: op het terrein, maar ook in de omgeving
Wat dacht je van het Blotevoetenpark in Brunssum (aanrader!) en Uitspanning ‘de Nachtegaal’ midden in een groot bescherm natuurgebied

Praktische info
Prijs vanaf 98 EUR per nacht (2-4 personen)
Dichtstbijzijnde supermarkt: op 5 minuten met de auto vind je een slager, bakker en supermarkt

MyTravelicious criteria
Optie om online te zijn
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plekLaat een bericht achter