Vakantie met kinderen Spanje

Witte huisjes in typisch Andalusische straatjes. Prachtige bergen, natuurparken en valleien om van te dromen. Je eigen landelijke huisje met een heerlijk zwembad voor de deur. In de bergen in het zuiden van Spanje ontdek je het echte Andalusië bij dit kindvriendelijke vakantieparkje…

Wij kijken al een tijdje uit naar onze vakantie in Andalusië. In de zomer smelt je hier weg onder de zon dus wij kiezen voor het prachtige voorjaar. Alles staat in bloei en de temperaturen voelen als een zachte zomer. Midden in het witte dorpje Montejaque ligt ons vakantie adresje met de rotsachtige bergen op de achtergrond.

Kindvriendelijk vakantieparkje Andalusie  kindvriendelijke Spanje

De vakantiehuisjes liggen verspreid over het complex en wij hebben hebben een heerlijk plekje met het zwembad voor de deur. In de tuin liggen een aantal mensen te relaxen bij het zwembad en we zien kindjes spelen in het zwembad. Snel even een kijkje nemen in ons huisje en dan de boel verkennen.

Ons huisje is gezellig en ingericht met houten meubels, een open haard en een Andalusische terracotta vloer. Wij hebben een huisje met twee slaapkamers, wel zo handig met onze kleine. We hebben een relaxed terras met uitzicht op het zwembad en op de achtergrond het dorp en de bergen van Ronda. We voelen hier het echte Spaanse leven om ons heen.

huisje Andalusie   vakantie met kinderen andalusie

Op een half uurtje rijden ligt de geweldige stad Ronda. De Puente Romano is zeker een bezoekje waard. Het echte Spaanse leven en de sfeer van Andalusië krijg je hier als geen ander mee.

Na het middagdutje van onze kleine besluiten we het dorp in te gaan. De smalle straatjes, typisch Spaanse winkeltjes en witte huisjes geven ons het gevoel alsof we ver van de toeristische wereld vandaan zijn. We zien een grote supermarkt waar we gelijk wat spullen inslaan. Voor onze kleine kunnen we hier alles vinden en bij het bakkertje in het dorp kunnen we ’s ochtends terecht voor vers brood.

Ronda

Als we teruglopen naar ons huisje krijgen we van de beheerder leuke tips over restaurantjes in het dorp. Vanavond gaan we maar eens een kijkje nemen en laten we ons verwennen. We hebben lekkere spulletjes gehaald in het dorp en komen de middag wel door. Morgen wordt weer een mooie dag, wellicht dat we het bijzondere Ronda gaan bekijken.


 Klik hier voor meer informatie of een reserveringsaanvraag


Extra’s
 Je zit midden in het dorp met alle faciliteiten om de hoek
 In de omgeving zijn leuke Spaanse dorpjes
Er is een grote supermarkt in de buurt te vinden
 Restaurantjes zijn op loopafstand


 Praktische info
Laagseizoen vanaf 425 EUR per week, hoogseizoen vanaf 510 EUR per week
Dichtstbijzijnde luchthaven: Malaga 122 km
 Dichtstbijzijnde stad: Ronda 18 km

 Dichtstbijzijnde dorp: Montejaque 12o m
 Dichtstbijzijnde supermarkt: Montejaque 12o m


Travelicious criteria
Dit adresje voldoet niet aan alle MyTravelicious criteria maar restaurants liggen hier om de hoek.
Optie om online te zijn
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
 Lekker zwembad

 Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek

Laat een bericht achter