Nederland vakanties

Wij hebben super leuk nieuws om met jullie te delen. Vanaf 2016 vind je op MyTravelicious unieke en gave adresjes in ons eigen Nederland! MyTravelicious goes Dutch.

Ons mooie landje is behoorlijk wispelturig als het op de weersomstandigheden aankomt. Een ding is echter zeker, in Nederland ontbreekt het zeker niet aan gave en mooie plekken voor een vakantie of weekendje weg.

strand nederland

Elke provincie heeft z’n charme en eigen karakter en wij hebben zelf natuurlijk ook gave, kleinschalige adresjes waar je een relaxte vakantie met je kids kunt vieren.  Uiteraard zijn ze kidsproof, relaxed voor de papa’s en mama’s, sfeervol en authentiek. Precies zoals je van MyTravelicious bent gewend.

Voor de Nederlandse adresjes zijn de MyTravelicious criteria wel net even iets anders. Voor deze adresjes is een restaurant onsite geen must maar zijn er wel restaurantjes in de directe omgeving. Ook individuele adresjes zoals een boerderij, villa of vakantiehuisje behoren tot de mogelijkheden.

MyTravelicious criteria NL
Optie om online te zijn
 Unieke locatie
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
 Eetgelegenheid in de omgeving

 Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek

We trappen het nieuwe seizoen in 2016 af met een super gaaf adresje in het noorden van het land. Hou de site in de gaten of schrijf je in de voor nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes.

  4 reacties

 1. E. Janssens 9 januari 2016 at 09:33 Beantwoorden

  Waar ook een hond mee kan

  • MyTravelicious 10 januari 2016 at 21:42 Beantwoorden

   Hi Emmy,

   Er zijn een beperkt aantal adresjes waar je met je hond terecht kan. Ik stuur je via de mail de adresjes door.

   Groet,
   Priscilla

 2. Esther 11 januari 2016 at 17:01 Beantwoorden

  Heel benieuwd naar deze mooie plekjes.

 3. Marloes 16 januari 2016 at 21:58 Beantwoorden

  Met smart zit ik te wachten op een waanzinnige tip voor onze vakantie met 2 kids. Nog even een jaartje in Nederland met onze heerlijke jongens.
  Of heb is er al een leuke tip te geven?! :)

Laat een bericht achter