catering Italië

Wij hebben nu toch een fantastisch concept gevonden en dat willen dat even met jullie delen. Stel je voor je zit lekker te genieten van een ontspannen dagje in je agriturismo in Italië. De avond breekt langzaam aan en je moet eigenlijk eens gaan nadenken over het eten en de boodschappen.

De kids genieten bij het zwembad en zijn totaal niet in de mood om zich klaar te gaan maken voor het bezoek aan het restaurantje bij het dorpje om de hoek. En eigenlijk jij ook niet want het is echt een eeuw geleden sinds je meer dan 1 pagina uit een boek hebt gelezen en je kids niet continu om je aandacht vragen.

Dan bedenk je je ineens dat  er zoiets bestaat als een een catering service in Italië . Nederlandse dames Rosanna en Maria hebben dit concept opgezet. Genieten van een heerlijke Italiaanse of Toscaanse maaltijd, geserveerd op je privé terras, eigenlijk een restaurant aan huis. Te gek toch? Af en toe moet je jezelf gewoon even wat extra’s gunnen, het is immers vakantie. Kijk op http://etenintoscane.nl/

Laat een bericht achter