Spelletjes kinderen auto

Ipads, telefoons, spelcomputers en dvd spelers op de achterbank. Uit pedagogisch oogpunt niet heel verantwoord, maar wel heel erg handig als je 1400 km moet afleggen…

De meeste ouders onder ons vinden het niet een heel groot issue en dat heeft natuurlijk gewoon te maken met het laag houden van je eigen stressniveau op vakantie met de auto. Toch was het ‘vroeger’ wel anders en bij gebrek aan alle fancy gadgets van tegenwoordig waren wij zelf aangewezen op boeken, spelletjes en de inmiddels anthieke walkman.

Wil je de digitale revolutie van je kids nog even niet of beperkt doorzetten tijdens de autorit op de achterbank? Hier vind je onze top 3.

1.Raamstiften.

Welk kind vind het nou niet leuk om de ramen onder te kliederen? Toetenpoetsers heb je altijd wel bij de hand en je maakt er zo je ramen weer mee schoon.

2.Vakantieklets

Leuk voor de oudere kids die al kunnen lezen en schrijven. Dit is een boekje met 24 opdrachtkaarten. Leuke en originele spellen.

3. Vakantie bingo

Leuk om samen met je kids te spelen. Streep alles af wat je onderweg ziet en BINGO. Wij zijn een beetje fan van het merk Janod, maar ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Laat een bericht achter