Strand tent

Als wij aan de zomer denken dan denken we zon, zee en STRAND. Voor de kids is er niks leukers dan een dagje in het zand spelen, ijsjes eten en zwemmen in de zee.

De kids zijn op het strand ineens vergeten wat een tablet of mobiele telefoon is en hebben de tijd van hun leven. Wij als ouders werken aan ons kleurtje op een luie ligstoel en genieten van foute roddelbladen, sport tijdschriften en fashion magazines.

Zo’n ideaal dagje strand wordt wat gecompliceerder met een baby want waar laat je die kleine niet-mobiele mini you?

In de kinderwagenbak lopen de temperaturen al snel op, laat staan dat je met een gemiddelde kinderwagen fatsoenlijk door het zand komt. Op een kleedje in het zand is ook niet echt ideaal met die felle zon en je wilt ook geen parasol meesjouwen.

Natuurlijk hebben meedere ouders voor dit dilemma gestaan en ook hiervoor een oplossing bedacht. Je moet het alleen net even weten en wij delen graag onze tips met jullie. Ideaal voor op het strand is de UV strandtent.

Heel makkelijk mee te nemen, zo uit te klappen op het strand en je kindje is gelijk goed beschermd tegen de zon. Wij vinden het de ideale manier om een dagje op het strand met je baby door te brengen.

Ze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Laat een bericht achter