Kindvriendelijke lodge

’s Avonds in het donker genieten in de jacuzzi, op een hemelbed kijkend naar de sterrenhemel en ’s ochtends rustig wakker worden tussen de fruitbomen. Op 25 kilometer afstand van de stad Nijmegen vind je zo’n prachtige én vooral luxe plek waar dit allemaal mogelijk is!

Als we aankomen rijden zien we een karakteristieke woonboerderij met een apart gastenverblijf staan. De grote tuin achter de boerderij, vol met fruitbomen en bloemperken, trekt gelijk onze aandacht. Wat is het hier mooi!

B&B Brabant Bed Breakfast Brabant
Vanaf de gemeenschappelijke veranda met openhaard kijk je uit over de grote tuin

Vrienden van ons tipte deze accommodatie, toen we ze vertelde toe te zijn aan een ontspannen weekend weg. Als we onze safari lodge bekijken, zijn we blij deze tip ten harte te hebben genomen. In de stijlvolle lodge, midden in de weilanden, staat een hemelbed, bad op pootjes en voor de koudere nachten een houtkachel.

Safaritent-brabant Luxe safaritent Brabant

Vanwege het kampeergevoel, hebben we gekozen voor een safari lodge. Het dak is van tentdoek waardoor je met regen toch hetzelfde gevoel krijgt als in een echte tent. Maar wil je meer luxe en privacy, dan beschikt de accommodatie over verschillende luxe wellness suites. Een penthouse met een compleet uitgeruste keuken, een sauna, een extra grote inloopdouche en of het nog niet genoeg is, ook een dakterras met privé jacuzzi! Je kunt ook kiezen voor een luxe wellness suite met sauna, pivé jacuzzi en een eigen biljartkamer.

Jacuzzi B&B Brabant Luxe B&B Brabant

Op aanraden van de gastvrouw eten we die avond in een nabijgelegen restautant, waar elke gast van de accommodatie een welkomstdrankje krijgt.

In de heuvelachtig omgeving is ontzettend veel te doen. We besluiten de volgende ochtend, na het uitgebreide ontbijt, de fietsen te pakken en de omgeving te verkennen. In de buurt ligt het mooie natuurgebied Mookerheide en de Maas. Natuurlijk moeten we ook de gezellige horeca uitproberen in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Omringd door luxe en comfort, in een mooie omgeving én met de Brabantse gastvrijheid… Mooier kan haast niet!


Extra’s

Er is een speeltuintje, wip, wipkip, trampoline, glijbaan en klimtouw
 Er zijn ook kippen, paarden en varkens
 Op aanvraag kun je genieten van verschillende soorten massages
 In de omgeving ligt het grootste Maisdolhof van Nederland met onder andere een mailzwembad 
 Iedere ochtend kun je genieten van een vers ontbijt. Ook is er een speciaal kids ontbijt
 Heel leuk is de BBQ op de Zuid Afrikaanse Braai. Natuurlijk hoort daar ook een kampvuur met Marshmallows bij! Huur van de buitenkeuken is € 100,- inclusief twee zakken hout, kolen, aanmaakblokjes, en voorbereiding door de gastheer. Alleen het huren van de braai kost €50,-.

Praktische info
 Een overnachting voor 2 personen in een Lodge: € 119,-
Extra persoon (babies tot 2 jaar gratis) € 35,- per nacht incl. ontbijt
 Afstand vanaf Utrecht: 105 km
 Dichtstbijzijnde stad: Nijmegen, 25 km
 Dichtstbijzijnde dorp: Oeffelt, 1,5 km

MyTravelicious criteria
Optie om online te zijn
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek


Laat een bericht achter