Over MyTravelicious

Uren zoeken naar een nieuwe vakantiebestemming is mijn favoriete bezigheid . Ik ben altijd op zoek naar die speciale en unieke plekjes. Als moeder van 2 jonge kids is de zoektocht naar de perfecte vakantieplek toch echt even wat anders.

Rustig een boek lezen op het strand of bij het zwembad, shoppen in de kleine boutiekjes, mooie plekken bekijken, uitslapen, lekker eten, niks moet en alles mag. Zo zagen mijn vakanties eruit in het pre kinder tijdperk. Inmiddels draait het om vaste schema’s en kidsproof faciliteiten. Als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de ouders ook vakantie toch? Nou dat is dus niet helemaal het geval. 

De vakantie is natuurlijk het ideale moment om quality time met je gezin door te brengen, maar tijd voor jezelf en je partner is zeker net zo belangrijk en welkom. Als je het mij vraagt zijn er nog steeds super leuke en sfeervolle plekken waar je kids het prima naar hun zin hebben en je als ouders ook in de watten wordt gelegd.

Geen mega campings en appartementencomplexen met animatieteams en buffetrestaurants. Wel kleinschalige, unieke en relaxte plekken waar je kids zich veilig kunnen vermaken, ouders tot rust kun komen en niet geheel onbelangrijk, je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Dit bracht mij op de MyTravelicious criteria:

 Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek
 Authentieke en sfeervolle accomodatie
 Lekker zwembad
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
Optie om online te zijn


Wil jij samenwerken met MyTravelicious?
Wil jij MyTravelicious jouw unieke adresje laten ontdekken? Neem  contact op om de opties en mogelijkheden met ons te bespreken. Een mooi artikel op de site of exposure via onze social media kanalen, persreizen om een bepaalde regio of accommodatie te promoten? Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor promotie van jouw adresje.

Volg MyTravelicious op:

Facebook MyTravelicious  Instagram MyTravelicious  Twitter MyTravelicious pinterest MyTravelicious