uitzicht aangepst

Deze hele fijne agriturismo heeft als motto “een supervette kindervakantie in Toscane”. En een geweldige vakantie heb je hier zeker. Niet alleen de kids hebben de tijd van hun leven, ook de ouders worden helemaal gepamperd en hoeven alleen nog maar te genieten van quality time met de familie…De weg naar dit kinderparadijs is veelbelovend, wijnvelden, kronkelige weggetjes en aan het einde op een heuvel ligt onze nieuwe vakantiebestemming. De temperaturen zijn al behoorlijk opgelopen, des te beter dat we na het inchecken meteen kunnen afkoelen met een ijsje en een glaasje zelf gemaakte limoncello.

vakantiewoning Toscaneagriturismo Toscane

Ons vakantiehuisje is ruim en fris en voorzien van alles wat we nodig hebben. We hebben voor onze jongste vooraf een kinderpakket geregeld en tot onze verbazing zien we dat een van de slaapkamers is omgetoverd tot een volledig ingerichte kinderkamer. En ja traphekjes en speelgoed horen hier natuurlijk ook bij. Wat een heerlijk huisje en wat een fijne tuin helemaal voor ons zelf.

vakantiehuis-appartement-fienile

De gastvrouw vertelt ons dat er iedere dag vers brood wordt gebakken en dat we gelijk onze bestelling voor de volgende ochtend kunnen doorgeven.  Dat laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Het volkorenbrood schijnt erg populair te zijn dus bestellen we maar alles uit het ontbijt assortiment. We halen nog wat noodzakelijke boodschappen en de rest van de middag komen we niet meer uit onze stoel.

Voor de maaltijd staan we uiteraard wel op want dit schijnt heel speciaal te zijn. Het wordt hier een apericena genoemd. Samen met de andere gasten genieten van de heerlijke wijn van het huis en heerlijke hapjes en pasta. Wat een fantastisch concept, borrelen en dineren door elkaar. Aan het einde van de avond zijn we eigenlijk helemaal kapot maar het is zo gezellig dat we veel te lang blijven hangen.

Op de dagen dat er niet gezamenlijk wordt gegeten kun je vers bereide maaltijden bestellen en bij je huisje laten bezorgen. Voor de kids kunnen zelfs pannenkoeken worden gebakken

Onze kids hebben een prima nachtrust gehad en hebben zelfs uitgeslapen. Wij kunnen rustig wakker worden met een kopje koffie en vers gebakken brood bij het ontbijt. Super start van de dag en op naar Florence. Wij vinden het een geweldige stad, de kids iets minder totdat we de Disney store en de ijssalon ontdekken. Als we beloven dat we later nog gaan zwemmen en naar de speeltuin gaan houden ze zich nog wel even gedeisd. Wij vinden het een hele goede deal.


Extra’s
Huis gemaakt maaltijden worden bij je huisje bezorgd op de dagen dat er geen gezamenlijke diners zijn
Je kunt vooraf een kinderpakket reserveren zodat je zelf niks meer voor je kleintjes hoeft mee te nemen
De eigenaren hebben een wijnboerij en maken zelf wijn, olijfolie en limoncello


 Praktische info
Laagseizoen vanaf 825 EUR per week, hoogseizoen vanaf 1253 EUR per week
Dichtstbijzijnde luchthaven: Pisa 67 km
 Dichtstbijzijnde stad: Florence 28 km
 Dichtstbijzijnde dorp: San Vincenzo a Torri 3 km
 Dichtstbijzijnde supermarkt: San Vincenzo a Torri 3 km


Travelicious criteria
Optie om online te zijn
Mogelijkheid om een hapje te eten
Eigen woon/leefruimte en buiten terras/tuin
 Lekker zwembad

 Geen massa maar het knusse van een kleinschalige plek
 Authentieke en sfeervolle accommodatie


 

Laat een bericht achter