naambandjes kind

Ik heb een nieuw item op mijn vakantie checklist; een polsbandje met naam en telefoonnummer voor mijn nieuwsgierige peuter. Het is natuurlijk fantastisch als de peuter fase is aangebroken. Je kindje gaat letterlijk en figuurlijk op ontdekkingsreis en staat nu op eigen benen in de wereld…

Tegelijk breekt voor mij als ouder ook een onrustigere periode aan want opeens moet ik continu opletten waar die kleine nu weer is gebleven en dat is prima in mijn eigen omgeving maar tijdens mijn vakantie op het strand of tussen de drukke kraampjes van de lokale markt begin ik toch wel erg nerveus te worden als mijn meisje niet binnen 10 seconden voor mijn neus staat als ik haar roep.

Tijd dus op mijn vakantiechecklist aan te vullen met een nieuw item; een polsbandje met naam en telefoonnummer. Je hebt ze uiteraard in alle soorten en maten. Deze vind ik zelf heel praktisch en natuurlijk ook super cool. Je kunt ze in alle kleuren en maten bestellen en ze gaan ook nog eens lang mee.

Via MyTravelicious bestel kun je ze tot 20-01-2016 bestellen met korting! Ga naar de site, bestel de naambandjes met kortingscode is MTR8116 en ontvang 15% korting op je bestelling.

 

Laat een bericht achter