Kerstevent Little Italy

Met het oog op de feestdagen organiseert De Smaak van Italië  op 4, 5 en 6 december het unieke evenement Little Italy: een kerstfair die helemaal in het teken staat van Italië.

Dit exclusieve evenement geeft je een voorproefje op jouw volgende Italië vakantie. Tijdens deze Italiaanse kerstfair kun je al het goeds uit Italië beleven en vooral proeven.

Ook heb je alle mogelijkheden om je te laten inspireren en voor te bereiden op de sfeervolle feestdagen in Italiaanse stijl. Het evenement wordt gehouden in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam gelegen in de Haarlemmerstraat 124 – 126. De straat werd al eerder uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Amsterdam. Dit mag je zeker niet missen!

Kerstfair little Italy

Namen de Smaak van Italië mogen wij 2 entreekaarten weggeven. Wil je kans maken op 2 tickets? Schrijf je dan voor 22 november in voor onze nieuwsbrief en laat op onze Facebook pagina achter wat jouw favoriete vakantiebestemming in Italië is. Wij maken op 23 november de winnaar op onze Facebook pagina bekend.


Locatie:
De Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124 – 126 in Amsterdam 

Data:
Vrijdag 4 december    15u tot 21u
Zaterdag 5 december 10u tot 18u
Zondag 6 december   10u tot 18u

Meer informatie op:
http://desmaakvanitalie.nl/littleitaly

 

    2 reacties

  1. Doris Aguilar 23 november 2015 at 19:59 Beantwoorden

    ik wil graag de kaartjes winnen , ben dol op Italië !

    • MyTravelicious 23 november 2015 at 20:23 Beantwoorden

      Dank voor je enthousiaste reactie. Helaas liep de actie tot gisteren en hebben we vandaag de winnaar bekend gemaakt. We mogen van de Smaak van Italië kaarten met korting aanbieden. Kijk even op onze nieuwspagina http://mytravelicious.nl/nieuws/en-de-winnaar-is voor meer informatie.

Laat een bericht achter